• På trods af corona har vi i 2020 hjulpet lige så mange børn og familier med deres samvær som året før – vi har i alt varetaget 390 samværsforløb. Dette har kun været muligt pga. vores 51 medarbejdere, som arbejder fleksibelt og fagligt på alle tider af døgnet.
  • Vores varemærke er at arbejde med relationer og udvikling af disse – særligt når relationerne er præget af brud og vanskelige forhistorier. Derfor er vi også glade for, at der i hele 80 procent af vores sager gøres brug af før og/eller eftersamtaler med forældrene og i nogle tilfælde også børnene.
  • I 2019 åbnede vi samværslokaler i Holbæk, og ét år efter åbningen har 15 forskellige kommuner nu samværsforløb i disse lokaler. Vi har desuden samværslokaler i Rødovre, Vordingborg, Ringsted og Hillerød.
  • Vi samarbejder med 47 forskellige kommuner fordelt over hele Sjælland og Lolland-Falster og enkelte kommuner på Fyn og i Jylland.

Vi er taknemmelige over, at vi i så stort et omfang har mulighed for at gøre en forskel for udsatte børns vilkår i samfundet og familier. Samtidig er vi meget bevidste om, at der er meget mere at tage fat i.

Derfor arbejder vi videre med at støtte udsatte og anbragte børn gennem samvær, familieindsatser, samarbejdssamtaler og lignende udviklingsstyrkende indsatser på familieområdet.

Vil du vide mere om vores arbejde? Så er du altid velkommen til at tage fat i os for en uforpligtende snak. Kontakt os her