Nu vi taler om adoption uden samtykke…

Torsdagens dokumentar – ”Hvem skal være min mor og far” – på TV 2 gav os et delvist indblik i den svære proces, en familie må gennemgå, når der er udsigt til en eventuel bortadoption uden forældrenes samtykke.
Læs mere

Fabu har nu eget ICS-team

Fabu har nedsat sit eget ICS-team, der med udgangspunkt i ICS-metoden er klar til at udarbejde børnefaglige undersøgelser for landets kommuner.
Læs mere

Galleri

Billeder fra Fabus lokaler
Læs mere

Faciliterende samtaler mellem børn og forældre

Når kontakten mellem barn og forældre er belastet, gået i hårdknude eller afbrudt
kan opbyggende samtaler være med til at skabe udvikling i relationen mellem barn og forældre.
Læs mere

Familievejledning og familiebehandling – paragraf 52

Vores erfarne konsulenter kan med kort varsel yde støttende og udviklende familiearbejde til forebyggelse af anbringelser.
Læs mere

Dit plejebarns livshistorie

Erfarne pædagoger søges til Fabus samvær

Kunne du tænke dig at arbejde med samspillet mellem anbragte børn og deres forældre? Fabu oplever øget efterspørgsel på samværsløsninger omkring vores samværshuse i Vordingborg og Holbæk.
Læs mere

Støttet og overvåget samvær

I Fabu udfører vi alle typer overvåget og støttet samvær for familier med børn i alle aldre.
Læs mere

Film til forældre om samvær i Fabu

Fabu har lavet en kort animationsfilm til forældre om, hvordan det er at have samvær i Fabu.
Læs mere

Film til børn om samvær i Fabu

Fabu har lavet en film til børn om, hvordan det er at have samvær i Fabu. Filmen kan blandt andet bruges af sagsbehandlere og plejeforældre til at forberede barnet og familien inden en samværssituation.
Læs mere

Indblik: Fabus arbejde det seneste år

Gennem det seneste år har vi i Fabu samarbejdet med en lang række kommuner, forældre, plejebørn, plejefamilier, opholdssteder og observationshjem. Her er nogle nedslag over vores mange aktiviteter.
Læs mere

Undersøgelse af døgnanbragte plejebørns digitale kontakt til forældre og øvrige familienetværk

Kontakten mellem døgnanbragte børn og deres forældre, søskende, bedsteforældre og andet familienetværk er betydningsfuld for barnet, og der er flere undersøgelser, der belyser de fysiske samvær.  Men der er ikke lavet undersøgelser af den kontakt, som ligger derudover. Fabu har derfor udviklet en undersøgelse af den digitale kontakt, som døgnanbragte børn har med deres forældre og øvrige familienetværk, da vi ønsker at indsamle viden og erfaring om emnet.
Læs mere

Custom post type to handle all the Features

Fabu er en del af LIVSVÆRK, som er en organisation for børn og unge, der i en periode af deres liv har brug for særlig støtte og omsorg. Vi er ca. 1000 professionelle voksne, der deler hverdag med ca. 800 børn og unge i hele Danmark.